DOBITOCI SINIȘTRI/Gâdea și Badea se laudă cu ,,PREMIUL'' lor de CĂCAT!

Badea şi Gâdea nu mai contenesc să se laude cu unul dintre cele 679 de premii care au fost de VÂNZARE la New York Festivals. Mai mult, cu 200 de dolari, cumpărătorul   primeşte un trofeu cu numele lui pe el.

Felicitați de Ponta și Tăriceanu

Plagiatorul Victor Ponta nu a ratat ocazia și le-a transmis un mesaj de felicitare negustorilor de la Latrina 3. N-au trecut două ore de la postarea Jigodiei că a ieșit și Moș Bășină să-i pupe-n premiu pe latrinieni...

”Felicitări echipei Antena 3 pentru premiul câștigat la New York Festivals 2015! Meritați această victorie!”, a scris Jigodia Națională Victor Ponta.

"Felicitari posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 pentru premiul obtinut la New York Festivals! Este o recunoastere internationala a talentului si fortei profesionistilor care lucreaza la cele doua televiziuni", a scris Tariceanu pe Facebook.

 145 de medalii de aur,155 de argint, 128 de bronz şi 261 de certificate de finalist este bilanţul premiilor de anul acesta la New York Festivals - World’s Best Tv&Film, de unde Antena 3 s-a întors cu mare tam-tam cu o medalie de argint.

 Gâdea&Co s-au lăudat după finala concursului New York Festivals, în care a ieșit la iveală că televiziunile plătesc pentru a-şi înscrie materialele, dar şi pentru premii, că au devenit vicecampioni mondiali la categoria „Best News Documentary/Special” cu documentarul „Generaţia pierdută”.

Trofeul lor este însă doar unul dintre cele 679 de premii şi distincţii acordate pentru diverse lucrări jurnalistice.

Mihai Gâdea şi Mircea Badea nu au vorbit despre cei cu care s-au întrecut în competiție, dar s-au lăudat cu invitaţia de a fi prezentatorii categoriei News&Sports, dar și cu prezenţa lui Mircea Badea în „Marele juriu”, care numără nu mai puţin de 160 de membri, practic reprezentanţi ai ţărilor participante.

 La categoria ”Best News Documentary/Special”, unde „Generația pierdută”, proiectul de știri al Antenei 3 a obținut „argintul”, semifinaliștii au fost Australian Broadcasting Corporation Sydney, cu "Crackdown" și "Trapped"; Discovery Channel Canada - „Hunt for a Super Comet”;  MediaCorp Pte Ltd - „Surviving Haiyan şi „Sinking of the Sewo” şi E:60 Friday Night Lies, ESPN.

Organizatorii New York Festivals - World’s Best Tv&Film ştiu să facă bani

Pretul platit pentru inregistrarea unui material la fiecare categorie este de 375 de dolari, plus 2.5% comision, daca plata se face cu carte de credit sau 35 de dolari pentru transfer bancar.

Dacă premiantul doreşte să aibă un trofeu cu numele sau pe el, mai scoate din buzunar în jur de 200 de dolari.

 Pentru ca este un excelent prilej de facut bani, organizatorii incurajeaza pe site ca fiecare participant sa-si cumpere un astfel de trofeu, pe care sa-l tina pe birou. Şi pentru pozele făcute la Gală şi urcate pe site-ul concursului se plăteşte. Astfel, pentru printarea unei fotografii, în funcţie de mărimea imaginii, trebuie să scoţi din buzunar între 9,5-17,90 dolari. O descărcare a imaginii costă 25 de dolari.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia scade în intensitate în Europa! Cifrele din România sunt reale, nu cum induc unii care vor să provoac…

2 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

5 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea