Dobitocul de Mircea Badea despre clipul cu vărănei:Mondenii? Propagandiştii lui Băsescu.

Dobitocul de Mircea Badea demonstrează, pe zi ce trece, că gradul de imbecilitate la care a ajuns, injectându-se cu ură mizeră, se apropie de pragul critic. Altminteri nu se explică postarea de pe celebrul său cont de feisbuc despre haiosul clip al celor de la Mondenii despre vărănei.

”M-am uitat si eu la cantecelul cu mizeria de text facut de actorasii de la mondenii. Dupa, i-am cautat pe feisbuc. Toti sunt prieteni cu Bobby Paunescu pentru ca foamea e mare la actoreala, asa ca un un rol de dus tava intr-un film de protectia muncii e mana cereasca. Iar Prima are audiente de doi lei, asa ca si salariul e o shaorma la mana a doua.

Au dat si like labeunu ca poate ii verifica Bobby si sa nu iasa nasol. Sunt si prieteni cu propagandisti ai lui Basescu, dintre dei mai ticalosi, Adrian Halpert gen Nicio problema . Nu sunt acuze, doar evidente care cred ca trebuie enuntate.

Mi-au solicitat actorasii un spagat. Se face. In seara asta. Va fi chiar record mondial de spagat!

Duduia blonda durdulie cu nasul ca dorsala de rechin care se cracea in fusta pe scaune in fata artistului cu fata de descarcerat va fi invidioasa”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 VIDEO Gâdea și Antena 3, o nouă porcărie ordinară! Chiar nu-i închide nimeni pe acești teroriști mediatici?

3 Judecați voi...

4 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…

5 Dominic Fritz, vedetă în presa germană. Marile publicații se întreabă cum a reușit un neamț să ajungă primarul…