Doi băieți din Rusia au săpat un tunel să fugă de la grădiniță și să cumpere un Jaguar

Doi băieți din Rusia au săpat un tunel să fugă de la grădiniță și să cumpere un Jaguar

Doi băieți de cinci ani din Urali (Rusia) au săpat cu lopățelele de nisip un tunel ca să fugă de la grădiniță și să cumpere un Jaguar, a scris marți presa locală preluată de AFP.

'Cei doi băieți au plecat de la grădinița din Magnitogorsk printr-un mic pasaj săpat câteva zile cu lopățele de nisip pe sub clădire', se arată în ediția locală a cotidianului Komsomolskaia Pravda. Copiii au mers apoi pe jos 2 kilometri până la un concesionar de mașini de lux de unde credeau că pot cumpăra un Jaguar, precizează aceeași sursă.

O femeie care trecea prin zonă a fost curioasă să afle ce căutau în preajma concesionarului de automobile. 'Băieții i-au spus că au plecat de la grădiniță ca să cumpere o mașină mare, dar că nu aveau bani', adaugă cotidianul. Femeia i-a dus la un post de poliție, unde conducerea grădiniței semnalase deja dispariția copiilor.

Educatoarea grupei din care făceau parte băieții nu a observat lipsa lor, motiv pentru care a fost concediată, potrivit autorităților locale citate de AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”