Doi tineri au murit după ce au fumat marijuana

Doi tineri au murit după ce au fumat marijuana

Doi tineri au murit după ce au fumat marijuana. / FOTO: http://www.descopera.ro

Rezultatele autopsiilor celor două victime arată că acestea consumaseră marijuana cu puţin timp înainte să moară. În primul caz, un tânăr de 23 de ani a murit după ce a leşinat într-un mijloc de transport în comun. El nu a mai putut fi resuscitat, iar asupra lui s-a găsit cannabis, scrie descopera.ro.

În al doilea caz, un bărbat de 28 de ani a fost găsit mort în casă de către iubita lui. El consumase cu câteva ore înainte să moară alcool, cocaină, amfetamine şi fumase marijuana. În ambele cazuri, concluzia legisţilor a fost că tinerii au murit din cauza unei aritmii cardiace, pe fondul consumului de marijuana.

Ei nu pot exclude însă posibilitatea ca victimele să fi fost oricum predispuse la tulburări cardiace, care nu au fost diagnosticate din timp. Deşi marijuana este un drog considerat inofensiv, Nikolas Lemos, legist la San Francisco Medical Examiner, spune că au existat cazuri în care acest drog a avut efecte negative asupra inimii.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante