Dominique Strauss-Kahn ar avea un fiu secret de cinci ani (Closer)

Dominique Strauss-Kahn ar avea un fiu secret de cinci ani (Closer)

Dominique Strauss-Kahn ar avea un fiu secret de cinci ani, dezvăluie revista Closer, preluată vineri de 20minutes.fr. DSK, în vârstă de 66 de ani, ar fi astfel tatăl a cinci copii. El are oficial patru copii cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, iar testul ADN i-a stabilit paternitatea pentru al cincilea, asigură presa.

Acum un an și jumătate, "mama băiatului a declanșat o procedură pentru recunoașterea paternității", afirmă Closer. Ea a pornit demersurile pentru primirea unei pensii alimentare de la DSK, în valoare de 8.000 de euro pentru a crește copilul secret.

Când era căsătorit încă cu Anne Sinclair, DSK urma să candideze la alegerile prezidențiale din Franța. A fost împiedicat însă de scandalul cu Nafissatou Diallo și apoi de cel de la Carlton. "În 15 decembrie, un tribunal din Paris analiza mărimea pensiei alimentare solicitate de mama copilului", precizează Closer, care adaugă că decizia urmează să fie dată până la sfârșitul lunii ianuarie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu