Ducesa de Cambridge, redactor-șef pentru o zi la Huffington Post

Ducesa de Cambridge, redactor-șef pentru o zi la Huffington Post

Ducesa de Cambridge, Kate, va fi la mijlocul lunii februarie redactor-șef pentru o zi la versiunea britanică a Huffington Post, urmând să pună accentul pe problema sănătății mentale a tinerilor, a anunțat vineri Palatul Kensington, preluat de AFP.

"Ducea de Cambridge a făcut din problema sănătății mentale a copiilor un element cheie în activitatea sa din ultimii ani și este încântată că Huffington Post o ajută să sublinieze importanța acestei chestiuni", a declarat un purtător de cuvânt al palatului.

Soția prințului William va solicita cu această ocazie "opiniile unui anumit număr de experți din domeniul sănătății mentale, precum și unor tineri, părinți și profesori", a precizat el.

"Suntem încântați că ducesa de Cambridge se alătură echipei HuffPost UK pentru o zi ca redactor-șef invitat", a afirmat redactorul șef al site-ului, Stephen Hull.

Huffington Post, creat în 2005, are în prezent ediții în Statele Unite, Franța, Marea Britanie, Spania, Italia, Japonia, Canada, Germania, Brazilia, Coreea de Sud, Grecia și în țări ale Maghrebului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”