După cât timp de relaţie te va înşela în mod sigur, în funcţie de zodie

După cât timp de relaţie te va înşela în mod sigur, în funcţie de zodie

După cât timp de relaţie te va înşela în mod sigur, în funcţie de zodie

Predispozitia la infidelitate este influentata atat de caracteristicile zodiacala, cat si de compatibilitatea dintre parteneri, in functie de horoscop.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca berbecul plin de energie isi insala partenerul, cel mai probabil motiv este nevoia de ceva nou, incitant in relatia de cuplu. Berbecii sunt, din fire, persoane fidele, dar doar atata timp cat sunt tinuti in priza din punct de vedere emotional si sexual de catre partenerii lor. Daca un berbec nu mai primeste suficienta atentie din parte partenerului, daca nu se mai simte apreciat, iar relatia este dominata de monotonie si rutina, atunci este mai predispus sa insele decat nativii altor zodii.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este una dintre cele mai loiale zodii. Desi sunt foarte pasionali, taurii pun mare pret pe sentimentul de apartenenta in relatie si pe familie. Insa, taurul va calca stramb daca este macinat de suspiciunea infidelitatii in ceea ce priveste partenerul acestuia. Un taur care-si banuiesc partenerul ca a inselat este foarte tentat sa calce la randul lui stramb. Cei care au la parteneri de cuplu nativi in taur trebuie sa-si arate iubirea si dorinta sexuala fata de acestia in mod constant tocmai pentru ca lor sa nu li se trezeasca banuieli.

Citeste continuarea pe lyla.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...