Elizabeth Hurley a purtat o rochie a designerului român Lorena Sârbu, la o petrecere la Cannes

Elizabeth Hurley a purtat o rochie a designerului român Lorena Sârbu, la o petrecere la Cannes

Actriţa britanică Elizabeth Hurley a purtat o rochie a designerului român Lorena Sârbu la o petrecere organizată în cadrul ediţiei din acest an a Mipcom, cel mai mare târg internaţional de televiziune, care este organizat la Cannes în fiecare toamnă, informează un comunicat.

Elizabeth Hurley a purtat o ţinută de culoarea piersicii, fără bretele, cu aplicaţii de mărgele. Rochia face parte din colecţia primăvară/ vară 2014 semnată de designerul român stabilit la Hollywood Lorena Sârbu.

Actriţa britanică Liz Hurley este cunoscută pentru rolurile din "Pact cu diavoliţa/ Bedazzled" şi "Austin Powers şi organizaţia secretă/ Austin Powers: International Man of Mystery".

Printre vedetele care au purtat ţinute semnate Lorena Sârbu se numără Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan şi Toni Braxton.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu