Elton John se va căsători la 21 decembrie cu partenerul său de viață, David Furnish

Elton John se va căsători la 21 decembrie cu partenerul său de viață, David Furnish

Muzicianul englez Elton John se va căsători cu partenerul său de viață, canadianul David Furnish, la 21 decembrie 2014, când se împlinesc nouă ani de la oficializarea relației lor la oficiul stării civile, scrie ziarul 'Daily Mail'.

Parteneriatul lor civil a fost semnat la Windsor Guildall, locul în care Prințul Charles al Marii Britanii se căsătorise cu câteva luni înainte, în aprilie 2005, cu Camilla Parker Bowles. Câștigătorul a numeroase premii, printre care și cinci Grammy, a sărbătorit atunci oficializarea relației sale cu producătorul de film printr-o petrecere cu 650 de invitați, la 21 decembrie 2005.

În prezent, ei vor beneficia de noua legislație din Marea Britanie care permite transformarea unui parteneriat civil în căsătorie.

Ceremonia va fi, de această dată, discretă și intimă, și va avea loc la reședința cuplului din Windsor, comitatul Berkshire. Lista invitaților cuprinde doar în jur de 50 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați, precum Victoria și David Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy Osbourne și soția lui.

Sir Elton John, de 67 de ani, și David Furnish, de 52 de ani, sunt împreună de 21 de ani și au decis ca inelele de nuntă să le fie prezentate de băieții lor — Zachary, de 3 ani, și Elijah, de aproape doi ani.

Vizibil încântat de posibilitatea de a se căsători, Elton John a afirmat că ei 'vor să dea un exemplu'. La rândul său, David Furnish a mărturisit că încă nu-i vine să creadă că acest lucru este posibil. 'Dacă în urmă cu 20 de ani cineva mi-ar fi spus că pot să mă căsătoresc cu Elton și să avem copii, nu aș fi crezut, era de neimaginat', a comentat producătorul canadian de film.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante