Eva Longoria s-a logodit cu omul de afaceri mexican Jose Baston

Eva Longoria s-a logodit cu omul de afaceri mexican Jose Baston

Actrița americană Eva Longoria a anunțat pe Twitter că s-a logodit cu Jose Baston, un om de afaceri mexican cu care formează un cuplu încă din 2013, informează presa internațională.

Cererea în căsătorie i-a fost adresată vedetei de 40 de ani în Dubai, undei cei doi participau la gala Fundației Global Gift. După cum reiese dintr-o fotografie postată de ea însăși pe internet, artista a spus 'Da' și a primit și inelul de logodnă cu rubine oferit de partenerul să, care are 47 de ani și este președintele companiei Televisa, 'cel mai în vogă brand din industria latino-americană de entertainment', conform LatinPost.com.

Născută în statul american Texas, într-o familie cu origini mexicane, Eva Longoria este cunoscută în special pentru rolul din seria 'Desperate Housewives' ('Neveste disperate'), iar în prezent se numără printre protagoniștii serialului 'Telenovela', difuzat de canalul de televiziune NBC.

Ea a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Tyler Christopher între 2002 și 2004 și cu jucătorul de baschet Tony Parker, din 2007 până în 2011, și a avut o legătură sentimentală cu Eduardo Cruz, fratele celebrei actrițe spaniole Penelope Cruz, amintește EFE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…