EXPLOZIV/Turcii sunt EXASPERAȚI de cât rahat mănâncă V.Ponta!

EXPLOZIV/Turcii sunt EXASPERAȚI de cât rahat mănâncă V.Ponta!

Coincidență bizară: Rezerva de rahat a Turciei este în declin de la sosirea premierului nostru pentru operația de la picior. Ironia e că și colegii din opoziție s-au interesat despre cum e rahatul turcesc rugând-ul pe Ponta să le-aducă și lor “ca să mai schimbăm gustul.”

Doctorii au fost primii care s-au arătat îngrijorați de apetitul lui Ponta pentru rahatul tradițional. Premierul i-a liniștit însă imediat: “…așa mâncam și-acasă! N-aveți voi aici cât de mult obișnuim noi, cei din politică, să consumăm. Să nu uit să-i iau și lui Gâdea o cutie…și lui Crin, și lui Oprea…. și lui Geoană îi dau numai așa puțin de pe fundul cutiei.

”Prezent la discuții, Liviu Dragnea a intervenit: “eu acum vin din România și vă pot confirma că așa…se mănâncă: mult! Ai voie și la televizor să mănânci. Dar oricât ne-am strădui noi, el nu se termină. N-ați auzit cum se plânge electoratul? Cică țară de rahat…Ăsta de-aici e cu nucă? Peșcheș?”  SURSA lefrigaro.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo