EXPLOZIV/Turcii sunt EXASPERAȚI de cât rahat mănâncă V.Ponta!

EXPLOZIV/Turcii sunt EXASPERAȚI de cât rahat mănâncă V.Ponta!

Coincidență bizară: Rezerva de rahat a Turciei este în declin de la sosirea premierului nostru pentru operația de la picior. Ironia e că și colegii din opoziție s-au interesat despre cum e rahatul turcesc rugând-ul pe Ponta să le-aducă și lor “ca să mai schimbăm gustul.”

Doctorii au fost primii care s-au arătat îngrijorați de apetitul lui Ponta pentru rahatul tradițional. Premierul i-a liniștit însă imediat: “…așa mâncam și-acasă! N-aveți voi aici cât de mult obișnuim noi, cei din politică, să consumăm. Să nu uit să-i iau și lui Gâdea o cutie…și lui Crin, și lui Oprea…. și lui Geoană îi dau numai așa puțin de pe fundul cutiei.

”Prezent la discuții, Liviu Dragnea a intervenit: “eu acum vin din România și vă pot confirma că așa…se mănâncă: mult! Ai voie și la televizor să mănânci. Dar oricât ne-am strădui noi, el nu se termină. N-ați auzit cum se plânge electoratul? Cică țară de rahat…Ăsta de-aici e cu nucă? Peșcheș?”  SURSA lefrigaro.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…