Extravaganţă la Eurovision 2014: cascadă pe scena în formă de diamant

Extravaganţă la Eurovision 2014: cascadă pe scena în formă de diamant

Delegaţiile ţărilor participante în prima semifinală au ajuns încă din weekendul trecut la Copenhaga şi au început probele de sunet şi repetiţiile în această dimineaţă.

Concursul se va desfăşura la B&W-Hallerne, un fost complex industrial aflat pe insula Refshaleøen (Copenhaga), în care se construiau nave. Halele sunt folosite în prezent pentru diverse evenimente. 

Organizatorii au amenajat pentru Eurovision, într-una dintre hale, o sală cu o capacitate de 10.000 de locuri. Scena este formă de diamant şi are două pasarele. Spre deosebire de anii trecuţi, camera verde (green room) în care vor sta artiştii după ce vor evolua în concurs, nu se află în culise, ci chiar în faţa scenei, în sală.Totodată, organizatorii danezi pregătesc un joc de lumini impresionant, precum şi un efect de cascadă (scena va conţine o cantitate importantă de apă).

Semifinalele vor avea loc pe 6 şi 8 mai, iar marea finală pe 10 mai. Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României, vor cânta în a doua semifinală, urmând să evolueze ultimii în competiţie, cu numărul 15.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani

5 „O desfrânată ieftină” / Așa o descrie Claudia Pătrășcanu pe Bianca Drăgușanu