Facebook a trecut pragul de 1 miliard de utilizatori într-o singură zi

Facebook a trecut pragul de 1 miliard de utilizatori într-o singură zi

Mai mult de 1 miliard de oameni s-au logat la rețeaua social media Facebook într-o singură zi, marcând un nou record pentru companie, a anunțat joi cofondatorul și CEO Facebook Mark Zuckerberg, relatează agenția DPA.

Antreprenorul în vârstă de 31 de ani a spus că piatra de hotar este "începutul conectării întregii lumi", potrivit unui mesaj postat pe site-ul său Facebook .

"Luni, unul din șapte oameni de pe Pământ a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii și familia", a scris Zuckerberg.

"Sunt atât de mândru de comunitatea noastră pentru progresul pe care l-am făcut. Comunitatea noastră face ca fiecare persoană să fie auzită, promovând înțelegerea și prin includerea fiecăruia în oportunitățile lumii noastre moderne", a adăugat el.

Prima rețea socială mondială anunța 1,49 miliarde de membri activi la sfârșitul lunii iunie, dar această cifră corespunde utilizatorilor care se conectează cel puțin o dată pe lună. Dintre aceștia, numai 968 de milioane (65%) reprezintă utilizatorii zilnici, amintește France Presse, pe de altă parte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /