Facebook și Instagram "au căzut" marți timp de o oră și jumătate

Facebook și Instagram "au căzut" marți timp de o oră și jumătate

Popularele rețele de socializare Facebook și Instagram au încetat marți să funcționeze la nivel mondial timp de o oră și jumătate, începând cu 06.00 GMT, fără ca deocamdată să fie dată o explicație oficială privind această pană, relatează EFE.

Purtători de cuvânt ai Facebook, care au achiziționat Instagram în 2012, s-au limitat să explice într-un scurt comunicat că "se lucrează la revenirea la normalitate cât mai repede posibil".

"Căderea" Facebook a împiedicat inclusiv utilizarea unor aplicații pe care utilizatorii le foloseau pentru a accesa rețeaua, precum Tinder (pentru dating).

Pana giganților Facebook și Instagram i-a determinat pe useri să recurgă la Twitter pentru a-și exprima dezamăgirea, iar labe-lul '#Facebookdown' a devenit postarea momentului în SUA.

Alți useri s-au plâns de coincidența căderii rețelelor de socializare cu marea furtună de zăpadă care afectează nord-estul SUA și care a obligat mii de persoane să rămână la casele lor.

Potrivit DPA, un grup de hackeri autointitulat Lizard Squad și-a asumat responsabilitatea pentru această întrerupere într-o postare pe Twitter. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!