Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Festivalul de teatru "Fest pe Lipscani", între 12 şi 21 septembrie, dedicat actorului Horaţiu Mălăele

Prima ediţie a Festivalului de teatru "Fest pe Lipscani", dedicată sărbătoririi a 40 de ani de activitate a actorului Horaţiu Mălăele, va avea loc între 12 şi 21 septembrie, publicul fiind aşteptat cu zece spectacole de teatru şi două proiecţii de film, informează un comunicat.

Horaţiu Mălăele (Imagine: Eduard Andrei/ Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, această manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente care îl vor avea ca protagonist - fie ca actor, fie ca regizor - pe marele artist român. Toate spectacolele invitate în festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

"Fest pe Lipscani" este un eveniment aflat, în stagiunea 2014-2015, la prima ediţie şi marchează începutul acestei stagiuni. În plus, dorinţa organizatorilor este de a dedica fiecare ediţie câte unui mare artist din domeniul teatral (actor, regizor sau dramaturg).

Mai mult, "Fest pe Lipscani" doreşte să se constituie într-o manifestare teatrală ce susţine dezvoltarea Bucureştiului ca o capitală culturală europeană. Teatrul de pe Lipscani este o instituţie ce şi-a deschis porţile în septembrie 2013 şi are ca obiectiv principal promovarea valorilor teatrului românesc, dar şi lansarea pe piaţă a tinerilor artişti.

Teatrul de pe Lipscani celebrează 40 de ani artistici ai lui Horaţiu Mălăele. De 40 de ani, figura marelui actor a încântat zeci de mii de spectatori, generaţii întregi de iubitori de teatru.

Aşadar, în perioada 12 - 21 septembrie, publicul este aşteptat la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani să participe la spectacolele "Podu' ", "Măscăriciul", "Cafeneaua", "Scrisoarea", "Caramitru - Mălăele, câte-n lună şi în stele", "Lecţia", "Dineu cu proşti", "Revizorul", "Femeia care şi-a pierdut jartierele", "În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine", dar şi la filmele "Nunta mută" şi "Funeralii fericite".

În preţul biletului pentru spectacolul "Lecţia" este inclusă şi proiecţia filmului "Nuntă mută", iar în preţul biletului pentru spectacolul "Femeia care şi-a pierdut jartierele" este inclusă şi proiecţia "Funeralii fericite".

Biletele pot fi procurate online, de pe www.bilete.ro, şi de la casieria Teatrului de pe Lipscani, începând cu 11 august, în intervalul orar 12.00 - 20.00. Preţurile biletelor sunt de 60 de lei la categoria I, 50 de lei la categoria II şi 30 de lei la categoria III (balcon).

De asemenea, de la casieria Teatrului de pe Lipscani pot fi achiziţionate abonamente pentru patru spectacole (200 de lei), şase spectacole (300 de lei) şi opt spectacole (400 de lei). Abonamentele sunt valabile doar pentru categoria I.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

2 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

3 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

4 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

5 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake