Fiica Annei Nicole Smith pierde orice şansă de a moşteni averea miliardarului J. Howard Marshall

Fiica Annei Nicole Smith pierde orice şansă de a moşteni averea miliardarului J. Howard Marshall

Un judecător american a respins definitiv cererea moştenitorilor Annei Nicole Smith privind o parte din averea miliardarului J. Howard Marshall, cu care fosta vedetă Playboy a fost căsătorită un an, înaintea decesului acestuia, scrie bbc.co.uk.

Anna Nicole Smith (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, s-a căsătorit cu miliardarul texan în 1994, când el avea 89 de ani, iar ea 26 de ani. Marshall a murit în anul următor, lăsând prin testament întreaga avere de 1,6 miliarde de dolari fiului său. Vedeta Playboy a contestat testamentul.

Un judecător a respins de curând definitiv cererea avocaţilor fiicei vedetei, care dorea să obţină 44 de milioane de dolari.

După moartea miliardarului, Smith, pe numele său real Vickie Lynn Marshall, a contestat în justiţie testamentul, susţinând că soţul ei îi promisese că va moşteni 300 de milioane de dolari.

În ultimii douăzeci de ani, au fost multe încercări de a anula testamentul, inclusiv din partea unui tribunal specializat în speţele privind falimentul şi din partea Curţii Supreme a Statelor Unite.

O instanţă din Houston a hotărât că Marshall era în deplinătatea facultăţilor mintale şi nu s-au exercitat niciun fel de presiuni asupra lui când şi-a scris testamentul, lăsând toată averea fiului său, E Pierce Marshall, care a murit în 2006.

Încercările de anulare a testamentului au continuat şi după moartea, din februarie 2007, a vedetei Playboy, în urma unei supradoze accidentale de droguri. Avocaţii au continuat procesul în numele fiicei Annei Nicole Smith, Dannielynn, în prezent în vârstă de şapte ani, care locuieşte cu tatăl său, Larry Birkhead.

Cea mai recentă decizie a judecătorului David Carter pune însă capăt definitiv acestei lupte în justiţie pe banii miliardarului.

"Timpul petrecut, judecând din punct de vedere legal natura relaţiei dintre Vickie Lynn şi J. Howard, este de cinci ori mai îndelungat decât relaţia în sine şi de aproape 20 de ori mai îndelungat decât mariajul lor. Nu este nici practic, nici rezonabil să continuăm", a spus judecătorul.

Potrivit revistei Forbes, judecătorul a declarat că, în timp ce Marshall şi avocaţii lui au arătat un "dezinteres total faţă de reguli şi morală", avocaţii fiicei Annei Nicole au eşuat în a furniza suficiente probe care să susţină existenţa unui prejudiciu, astfel încât instanţa să poată decide acordarea de despăgubiri.

Unul dintre avocaţii familiei miliardarului a declarat că moştenitorii sunt de acord cu decizia judecătorului de a înceta procedurile legale. "Aceia dintre noi care l-au cunoscut pe Pierce (fiul lui J. Howard Marshall, n.r.) îşi doresc ca el să fi fost aici pentru a vedea rezultatul acestui proces", a spus avocatul G. Eric Brunstad Jr.

Administratorul averii Annei Nicole Smith, Howard K. Stern, nu a făcut niciun comentariu privind decizia judecătorească.

Starleta americană Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007, în Florida, la vârsta de 39 de ani, în urma unei supradoze de droguri. Fost playmate, manechin şi actriţă, Smith a fost găsită inconştientă în camera sa din Hard Rock Hotel în Hollywood, Florida. Transportată de urgenţă la spital, după ce garda de corp a încercat să o resusciteze, vedeta a decedat la ora 19.49 GMT.

Decesul starletei blonde s-a produs la cinci luni de la moartea fiului său mai mare, Daniel, în vârstă de 20 de ani, din cauza unui cocktail de medicamente.

Anna Nicole Smith a mai avut o fiică, Dannielynn, născută pe 7 septembrie 2006, al cărei tată este fotograful Larry Birkhead. Smith a susţinut tot timpul că tatăl fetiţei era avocatul şi soţul său, Howard K. Stern, dar, în urma unui proces şi a testelor ADN făcute după moartea vedetei, judecătorii americani au stabilit adevărata paternitate.

Vickie Lynn Hogan, născută în Texas, pe 28 noiembrie 1967, într-o familie modestă, a devenit celebră după ce s-a căsătorit, în 1994, cu miliardarul J. Howard Marshall.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria