Fiica lui Boris Becker a debutat ca model la Săptămâna berlineză a modei

Fiica lui Boris Becker a debutat ca model la Săptămâna berlineză a modei

Fiica legendarului tenisman german Boris Becker și-a făcut debutul ca model la vârsta de 14 ani, la Berlin Fashion Week, fapt remarcat chiar de tatăl ei natural pe Instagram.

"Ce tânără frumoasă", a scris Becker pe rețeaua de socializare, în continuare referirea fiind făcută la Mercedes-Benz Fashion Week.

Anna Ermakova a fost chiar surpriza manifestării marți după-amiază, când a pășit pe podium pentru a prezenta creațiile germane Riani, după care a defilat, la încheierea prezentării, de mână cu designer-ul șef al firmei Ulrich Schulte.

Fiica lui Boris Becker, care a lipsit de la debutul fiicei sale, fiind la Australian Open, la Melbourne, s-a născut în martie 2000, mama ei fiind Angela Ermakova, o rusoaică născută la Londra, care a obținut paternitatea fostului tenisman printr-un proces. În cartea sa autobiografică, "Viața nu este un joc", apărută în 2013, Boris Becker a recunoscut că este tatăl Annei, relația dintre cei doi părinți fiind absolut întâmplătoare, într-un restaurant.

La prezentarea de la Berlin, Anna Ermakova a purtat un mini argintiu-negru, încălțată cu tocuri înalte, după care s-a întors pe podium într-o ținută purpurie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!