Filmul SF "Gardienii galaxiei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul SF "Gardienii galaxiei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul SF "Gardienii galaxiei" a obţinut încasări de 16,31 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane, menţinându-şi poziţia de lider, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn şi distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures, a obţinut încasări de 16,31 de milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane, menţinându-şi poziţia de lider. Pelicula intrată în cinematografe în urmă cu cinci săptămâni are încasări totale de 274,6 milioane de dolari.

Pe locul al doilea în box office rămâne pelicula "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles, cu încasări de11,75 milioane de dolari peste weekend . Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de de 162,4 milioane de dolari, în cele patru săptămâni de la premieră. Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii '80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmă cu patru săptămâni. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film - dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de "ţestoase ninja" a rămas vandabil până în zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuţie pe actriţa Megan Fox şi prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo şi Michelangelo. Graţie acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunţat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

Locul al treilea în clasament este ocupat, ca şi săptămâna trecută, de filmul "If I Stay", cu încasări, în al doilea weekend, de 9,26 milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler şi avându-i în distribuţie pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos şi Jamie Blackley, filmul prezintă povestea unei tinere care suferă un accident de maşină din cauza căruia intră în comă, timp în care are o experienţă "în afara corpului" şi trebuie să decidă dacă o să revină la viaţa pe care o avea sau o să îşi urmeze visul şi o să schimbe cursul lucrurilor radical. Pelicula are încasări totale, în cinematografele nord-americane, de 29,82 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea se situează producţia "Precum în iad, aşa şi pe pământ (As Above, So Below)", nou intrată în cinematografe, cu încasări în primul weekend de 8,34 milioane de dolari. Thrillerul, regizat de John Erick Dowdle, prezintă o echipă de exploratori care vizitează catacombele folosite drept cimitir de sub străzile Parisului şi descoperă lumea secretă a morţilor. Filmul propune o călătorie plină de teroare, nebunie, printr-o lume care este diferită pentru fiecare dintre cei care intră în ea. Producţia îi are în distribuţie pe Ben Feldman, Edwin Hodge şi Perdita Weeks şi va avea premiera în România pe 12 septembrie.

Pe locul al cincilea s-a situat pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 8,2 milioane de dolari de vineri până duminică şi un total de 57,32 milioane de dolari, după trei săptămâni de la lansare.

Locul al şaselea a revenit unui film nou intrat în cinematografe, "The November Man", cu 7,66 milioane de dolari încasări de vineri până duminică. Cu Will Patton, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko şi Eliza Taylor, pelicula regizată de Roger Donaldson spune povestea unui agent secret al CIA, retras din activitate, care este rechemat în activitate pentru a asigura protecţia unui personaj important, doar pentru a afla că el este de fapt ţinta foştilor săi colegi.

Locul al şaptelea este ocpuat de "When the Game Stands Tall", în regia lui Thomas Carter, cu Jim Caviezel, Alexander Ludwig şi Laura Dern. Filmul spune povestea legendarului antrenor de fotbal american Bob Ladouceur, care a preluat o echipă relativ necunoscută şi a reuşit un parcurs de 151 de meciuri fără nicio înfrângere, un record neatins în niciun alt sport în Statele Unite. Pelicula a obţinut încasări de 5,65 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare.

Filmul "Darul lui Jonas/ The Giver" ocupă poziţia a opta, cu încasări de 5,25 milioane de dolari. Regizat de Philip Noyce, cu Meryl Streep şi Jeff Bridges în distribuţie, filmul prezintă o societate distopică, în care oamenii trăiesc ca nişte roboţi pentru că nu mai au nici amintiri, nici emoţii, cu excepţia unui tânăr, care ar putea să schimbe totul în viaţa lor.

Filmul "Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, s-a clasat pe poziţia a noua, ca şi săptămâna trecută, cu încasări peste weekend de 4,6 milioane de dolari. Pelicula spune povestea întâlnirii într-un sat din sudul Franţei între proprietara unui restaurant celebru, interpretată de Helen Mirren, şi o familie indiană, care deschide un stabiliment concurent.

Partea a treia a seriei "Eroi de sacrificiu/ The Expendables" s-a situat pe poziţia a zecea, cu încasări de 3,5 milioane de dolari în weekend. Pelicula, regizată de Patrick Hughes, îi are în distribuţie pe Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ministrul Energiei, despre noul ordin ANRE: Omul nu se mai înghesuie la ghișeu, îi vine acasă factura pe ianua…

2 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

3 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Ultimul moștenitor al tronului Imperiului Otoman a murit la 90 de ani