Fostă angajată a Clubului Bamboo, consilieră pentru o zi: Deputatul Marius Manolache a demis-o după ce s-a lăudat cu funcţia pe Facebook - FOTO

O fostă angajată a clubului Bamboo din Capitală a fost angajată de către deputatul PSD Marius Manolache pe post de consilieră, aceasta lăudându-se pe Facebook cu ecusonul de Parlament şi comentând că astfel s-a terminat cu "discuţiile în trafic", fiind ulterior demisă de social-democrat.

Ornella Borozan (Imagine: Facebook)

Ornella Borozan, fostă angajată a clubului Bamboo şi a unui cazino, a ajuns consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta, însă a intrat în atenţia presei în momentul în care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul "Gata cu discuţiile în trafic!”. Ulterior, tânăra şi-a şters contul de Facebook.

Întrebat despre situaţia consilierei sale, Marius Manolache a declarat că a demis-o.

"Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă", a spus deputatul, adăugând că va avea totuşi o discuţie cu aceasta.

Deputatul susţine că a angajat-o în baza CV-ului ei, potrivit căruia a absolvit o facultate şi ştia două limbi străine. Ulterior, la insistenţe presei, Marius Manolache a recunoscut că i-a fost recomandată de anumiţi "prieteni".

"Cum o cunosc? Printr-un grup de prieteni", a spus acesta. Întrebat dacă ştia despre fostele ei locuri de angajare, Manolache a spus că nu contează, pentru că fiecare are dreptul la "şanse egale".

"Asta e discriminare. Trebuie să avem şanse egale cu toţii", a continuat Manolache, care recunoaşte că angajata sa nu a trecut şi proba unui interviu.

Întrebat dacă aspectul ei fizic a avut o contribuţie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus că i s-a părut "plăcută".

"Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (...) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât", a precizat acesta.

Marius Manolache spune că tânăra i-a fost angajată o singură zi.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

2 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic