Fotbal: O poză veche cu Zidane și Shakira face furori pe rețele de socializare

Fotbal: O poză veche cu Zidane și Shakira face furori pe rețele de socializare

După numirea lui Zinedine Zidane ca antrenor la Real Madrid, pe internet au apărut diverse materiale foto și video, care să exacerbeze rivalitatea cu FC Barcelona, inclusiv o fotografie în care cântăreața pop Shakira primește de la vedeta franceză un tricoul alb al madrilenilor, relatează presa spaniolă.

Shakira, în prezent partenera de viață a internaționalului spaniol Gerard Pique, nu a avut mereu la inimă clubul catalan. Într-o fotografie din 2005, Shakira apare alături de Zidane care îi oferă un tricou alb inscripționat cu numele cântăreței și cu nr. 5, pe care l-a purtat francezul la Real Madrid.

Pique a reușit însă din 2010 să-i direcționeze pasiunea cântăreței către Barca, astfel că Shakira asistă des la meciurile partenerului ei și trăiește cu intensitate emoțiile meciurilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...