FOTO Jucarii erotice deghizate: cum arată cele mai discrete vibratoare pentru femei

FOTO Jucarii erotice deghizate: cum arată cele mai discrete vibratoare pentru femei

De când vibratorul „Iepurele” făcea senzaţie în rândul celor patru prietene din serialul „Totul despre sex” au trecut mai bine de zece ani, timp în care jucăriile erotice au evoluat atât de mult, că pot păcăli pe oricine „îmbracând” o formă inocentă.

Vesperul este un vibrator-bijuterie, creat de brandul australian Crave. Bijuteria argintie, în formă de glonţ, arată atât de elegant, încât nimeni nu ar bănui că serveşte şi în alte scopuri.

FOTO dezeen.com

Make Me Over este un vibrator de poşetă. Acesta arată precum o pudrieră obişnuită, „echipată” cu oglindă.


FOTO BEDROOMKANDI.COM

Duetul este, la fel ca pandantivul Vesperul, o creaţie Crave. Acest vibrator are forma unui USB, este foarte silenţios şi poate fi încarcată discret la calculator sau laptop.

FOTO LOVECRAVE.COM

„I Rub My Duckie” este un vibrator ideal pentru tinerele care au coleg de apartament şi vor să fie discrete în legătură cu colecţia de jucării erotice.


FOTO BIGTEAZETOYS.COM

Chiloţeii cu vibraţii sunt deja populari în rândul femeilor amatoare de accesorii sexuale. Aceştia vin la pachet cu o telecomandă wireless.

FOTO BETTERSEX.COM

Rujul-vibrator are un design foarte subtil şi inocent.

FOTO COURTESY OF SCREAMING O

Vesperul este un vibrator-bijuterie, creat de brandul australian Crave. Bijuteria argintie, în formă de pandantiv, arată atât de elegant, încât nimeni nu ar bănui că serveşte şi în alte scopuri.

FOTO dezeen.com

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”