FOTO Noua Barbie umană are doar 16 ani: „Bărbaţilor le plac mâinile mele“

Lolita Richi, cea mai tânără dintre fetele obsedate de moda Barbie, este din Kiev, Ucraina, şi are trăsături izbitor de asemănătoare cu celebra păpuşă. Talia fetei are o circumferinţă de 50 de centimetri, scoasă în evidenţă şi de bustul impresionant, iar lentilele de contact albastre îi fac privirea să pară îngheţată, exact ca cea a unei păpuşi. În plus, Lolita susţine că îi datorează totul Mamei Natură, adăugând că nu ţine diete, nu are operaţii estetice şi nu îşi modifică pozele în Photoshop.

 

Cea mai cunoscută femeie-Barbie este considerată însă Valeria Lukyanova, care a atras atenţia nu numai prin felul în care arată ci şi cu o serie de declaraţii controversate. 

 

„Cred că am reuşit să obţin această imagine mai bine decât oricine altcineva. Sunt cea mai tare. Nici măcar nu am auzit de Valeria Lukyanova. Oamenii mi-au spus că sunt geloşi pe mine şi pe felul în care arat. Toţi băieţii de la şcoală mă plac, însă pe mine nu mă atrage niciunul. Nu sunt pe gustul meu”, s-a lăudat eleva din Ucraina, care momentan studiază în Turkmenistan.

 

 

Când era copil, Lolita era băieţoasă şi prea puţin preocupată de înfăţişarea sa. Fetei nu i-au plăcut niciodată păpuşile şi nu avea prietene, preferând să se joace cu băieţii. Tânăra a adoptat înfăţişarea de păpuşă abia cu un an în urmă, iar odată cu noul look a căpătat şi multă încredere în sine. 

 

„Am începuit să mă îmbrac aşa din dorinţa de a arăta perfect. Cred că toate femeile ar trebui să aibă o imagine impecabilă. Dacă o fată nu are ochi frumoşi, atunci ar trebui să poarte lentile de contact. Dacă are un nas strâmb, ar trebui să-şi facă o operaţie estetică. Eu am avut trăsături grozave şi tot ce am făcut a fost să le îmbunătăţesc”, mărturiseşte Lolita, adăugând că sânii săi sunt mari, însă deseori foloseşte sutiene push-up pentru o formă mai frumoasă. Fata mai spune că are o condiţie fizică de milioane şi că nu trebuie să ţină diete.

 

 

Mă simt foarte confortabil şi îmi place la nebunie cum arat. Foarte multe femei ar vrea să arate astfel. Există şi oameni care comentează negativ pe reţelele de socializare, dar am blocat utilizatorii răutăcioşi. Totuşi, primesc şi comentarii pozitive. Bărbaţilor le plac foarte mult mâinile mele, povesteşte adolescenta.

 

Lolita a declarat, conform „Daily Mail”, că până în prezent nu s-a arătat niciun pretendent demn de ea. „Nu sunt atrasă de băieţii de la şcoală, deşi ei mă plac. Nu sunt destul de buni pentru mine şi sunt foarte imaturi. Am avut o relaţie serioasă cu un băiat acum ceva timp, dar l-am părăsit, pentru că eram incompatibili. Vreau să fiu cu un bărbat adevărat, politicos, sensibil, care nu fuge de probleme. Şi vreau neapărat să aibă păr. Nu-mi plac bărbaţii cu chelie”, a precizat tânăra, care vrea să devină psiholog. 

 

Alina Kovalevskaya FOTO Arhivă Adevărul

 

 

Valeria Lukyanova FOTO Arhivă Adevărul

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…