FOTO Restaurantul penisului din Coreea de Sud, localul inspirat de un călugăr budist

FOTO Restaurantul penisului din Coreea de Sud, localul inspirat de un călugăr budist

Restaurantul Deulmusae este considerat un adevărat muzeu al penisului, unde clienţii înfometaţi poposesc avizi nu doar de mâncare, ci şi de legende locale despre puterile incredibile ale obiectelor sau sculpturilor falice. Localizat la o oră şi jumătate de mers cu maşina de Seul, restaurantul cu două etaje se bucură de popularitate aproape în egală măsură cu Parcul Penisurilor (Haeshindang Park- n.r.) de pe coasta Sinnam.

Istoria restaurantului deschis în 1996 este cu atât mai interesantă cu cât cel care a influenţat transformarea sa într-un local dedicat penisului a fost un călugăr budist. Acesta i-a explicat proprietarului că locul este înconjurat de mult prea multă energie feminină (energie yin, aşa cum îi spun chinezii), iar faptul că proprietatea pe care este aşezat restaurantul se aseamănă cu un vagin nu făcea decât să atragă energia negativă. 

Pentru a echilibra balanţa energetică, proprietarul a inclus treptat în decorul localului tot mai multe reprezentări falice, alături de cele care înfăţişează organul sexul feminin. 

Aşa a devenit Deulmusae o atracţie locală, unde turişti şi coreeni vin să admire sculpturile erecte, fântâna arteziană în forma unui penis care aruncă apă, penisurile din lemn plantate pe marginea aleei care duce spre restaurant, o hartă a lumii realizată din penisuri cereamice de mici dimensiuni, dar şi să se delecteze cu felurile de mâncare aduse pe farfurii care urmează aceeaşi tematică sexuală.

FOTO iamkoream.com

FOTO iamkoream.com

FOTO iamkoream.com

FOTO iamkoream.com

FOTO iamkoream.com

FOTO iamkoream.com

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante