FOTO Rochiile purtate de Marilyn Monroe, vândute pe sume uriaşe

FOTO Rochiile purtate de Marilyn Monroe, vândute pe sume uriaşe

Legenda hollywoodiană a purtat rochia roşie pe când a jucat rolul unei cântăreţe pe nume Kay Weston în filmul „River of No Return”, în 1954. Rochia a fost pusă în vânzare la preţul de 452.321 de euro.

 

Actriţa americană Debbie Reynolds, acum în vârstă de 82 de ani, contemporană cu Monroe, a cumpărat rochia la un târg cu costume de film organizat în 1971. Reynolds a vândut-o în 2000 unui colecţionar privat, care o deţine de atunci.

 


 

Aceasta nu a fost prima rochie a lui Marilyn deţinută de Debbie pe care femeia a vândut-o la un preţ mare, alte articole fiind vândute pentru sume şi mai mari. În 2011, celebra rochia albă pe care Monroe a purtat-o în filmul „The River Of No Return”, din 1955, a fost vândută la licitaţie pentru suma de 35 de milioane de euro, pe când rochia purtată în filmul „Gentlemen Prefer Blondes” a fost vândută în cadrul aceluiaşi eveniment pentru suma de 1.130.000 de euro.

 

Rochia verde de velur purtată de Marilyn în „The River Of No Return”, în timp ce cânta melodia „I'm Gonna File My Claim”, a fost vândută pentru suma de 382.000 de euro.

 

Actriţa Debbie Reynolds FOTO Daily Mail

 

Debbie nu s-a despărţit deloc uşor de colecţia cu rochiile actriţei. „Am inima frântă. Nu vreau să văd colecţia risipindu-se. Ar trebui să rămână intact. Este păcat, dar aşa se va întâmplat”, a declarat aceasta după licitaţia din 2011.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...