FOTO Vedete care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă

Aspecte din viaţa privată a vedetelor care vin din diferite zone (sport, muzica, cinematografie) rămân de cele mai multe ori necunoscute marelui public deoarece aducerea lor în faţa fanilor este posibil să nu fie bine receptate. Cu toate acestea, o problemă cum este tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD) a fost recunoscută de mai multe persoane celebre la nivel mondial.

„Stylenheat” prezintă cinci vedete care şi-au recunoscut problema reprezentatea de OCD:

1.David Beckham

FOTO: Daily Star

David Beckham este considerat în continuare unul din cei mai mari fotbaliştii din istoria fotbalului britanic, centrările sale şi felul cum executa loviturile libere fiind intrate în memoria colectivă a iubirilor de fotbal. Sportivul britanic a recunoscut în mod public faptul că devine foarte iritat dacă un obiect din cameră nu este aranjat aşa cum trebuie, fie că este vorba de mobilier, haine sau de băuturile din bar.

2.Leonardo DiCaprio

FOTO: Huffington Post

Actorul  american este considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi de la Hollywood. Apropiaţii lui DiCaprio susţin că vedeta de film suferă de OCD şi că mereu când se plimbă în aer liber simte nevoia de a călca pe fiecare crăpătură din asfalt.

3.Justin Timberlake

FOTO: Stylenheat

Nici Timberlake nu este perfect. Artistul suferă de OCD, dar şi de o formă de anxietate. Justin Timberlake vrea ca întotdeauna să aibă acelaşi tip de alimente în frigider, aşezate în aceleaşi poziţii.  

4.Cameron Diaz

Una din cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Cameron Diaz este obsedată de curăţenia. Vedeta a recunoscută într-un interviu că de cele mai multe ori curăţă clanţele aşa de mult, „încât le sare vopseaua”.

5.Jennifer Love Hewitt

Frumoasa actriţă susţine că nu poate să doarmă în momentul în care vreun sertar din casă sau uşilor vreunui dulap ar fi deschise. Astfel, în fiecare seară, înainte de a se pune în pat, verifică obiectele de mobilier din casa sa.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: „Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă l…

4 VICE / Securitatea națională, în pericol. Suspiciuni de acordare ilegală a cetățeniei române la Autoritatea Naț…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul