FOTO VIDEO Patul-vibrator te va scăpa de insomnie

FOTO VIDEO Patul-vibrator te va scăpa de insomnie

Joe Katan, un antreprenor în vârstă de 52 de ani din Londra este creatorul patului Balluga, confecţionat din mingi gonflabile „galzurate” cu spumă, pentru a se adapta formei corpului uman. Inovatorul pat are un sistem de control al temperaturii încorporat, care poate răci sau încălzi anumite părţi ale patului, chiar şi în mod simultan (o parte poate fi caldă, cealaltă rece).

Patul Balluga are o saltea vibratoare incorporată, care poate fi conectată la anumite sisteme, cum ar fi o consolă, şi care poate genera fel şi fel de senzaţii- de exemplu, dacă te joci un joc cu maşini pe consolă, salteaua ta te poate face să simţi atunci când dai într-o groapă.

Katan a lucrat la acest proiect timp de opt ani de zile. După multe nopţi nedormite în patul său banal, visul lui a devenit realitate.

„Mi-a venit ideea după ce am cumpărat un pat scump, de calitate, care şi-a pierdut fermitatea în doar câţiva ani de la cumpărare. Am petrecut multe nopţi nedormite pentru că nu mă simţeam confortabil şi, după opt ani, am reuşit să creez un pat nu doar confortabil, dar şi distractiv”, a declarat Joe Katan.Patul minune asigură, pe lângă confortul şi distracţia proprietarului, şi siguranţă, fiind înzestrat cu alarmă antiincendiu şi detectoare de foc.

„Un factor cheie al patului Balluga este faptul că acesta poate fi controlat printr-o aplicaţie, aşa că, atunci când călătoreşti, poţi seta orice pat Balluga conform prefrinţelor tale, la fel cum îl ai şi acasă. Îţi poţi lua patul cu tine oriunde”, adaugă Katan.

Patul, care include şi alte funcţii, cum ar fi conexiuni wireless şi proiectarea de imagini pe tavan, îşi va închide singur funcţiile atunci când ocupantul va adormi.

Acesta va apărea pe piaţă în noiembrie 2014 şi va veni cu o garanţie întinsă pe 20 de ani.
„Am vrut ca acest pat să fie un obiect de care se poate bucura toată lumea. Poate fi foarte util pentru persoanele care sunt îngrijite la domiciliul, creând un confort pe care un pat de spital nu-l poate oferi”, precizează Joe Katan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka