FOTO VIDEO„Nevasta olandeză“, iubita din silicon care face concurenţă femeilor din carne şi oase

„Nevasta olandeză“ poate fi cumpărată cu 1.200 de euro, un preţ mai mult decât tentant ţinând cont de aspectul realist al păpuşii recent create de firma japoneză Oriental Industry.  De altfel, reprezentanţii firmei au declarat pentru publicaţia britanică Daily Mail că aproape nu fac faţă solicitărilor venite din partea clienţilor din ţară, dar şi de peste hotare.

Iubita artificială nu trebuie să fie umflată, deci clasicul termen de păpuşă gonflabilă nu mai este de actualitate, ea fiind realizată din silicon de cea mai bună calitate. Aceasta este şi explicaţia pentru care noul produs redă atât de fidel senzaţia pe care numai un trup de femeie adevărată o poate oferi unui bărbat, după cum explică reprezentanţii companiei nipone.

FOTO Daily Mail 

Un alt detaliu care face ca femeia din silicon să fie atât de rânită sunt ochii extrem de bine realizaţi, care îi oferă un plus de expresivitate. Drept urmare, reclamele care promovează noua generaţie de păpuşi erotice pe piaţa niponă avansează ideea că cine îşi cumpără o astfel de iubită artificială, nu va mai dori vreodată o iubită reală. 

FOTO Daily Mail 

Păpuşa este vândută la pachet cu o garderobă sexy, pentru ca bărbaţii care o achiziţionează să fie scutiţi de drumul la un magazin de lenjerie intimă şi de momentele jenante pe care l-ar presupune o astfel de sesiune de cumpărături.

De asemenea, clientul îşi poate comana o iubită artificială personalizată, ceea ce înseamnă că poate decide cât de mare să fie bustul şi poate alege culoarea părului sau a ochilor.

„Înainte de a crea acest nou produs am identificat cele două zone în care era nevoie de îmbunătăţiri: ochii şi textura corpului. Sunt de părere că am reuşit să obţinem un rezultat care este se apropie incredibil de mult de un model feminin real“, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Osami Seto.

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Eu rămân, Mafia va pleca! / Vela îl aduce pe Berbeceanu să-i țină spatele după ce a fost amenințat de…

2 Informație / 30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose: Ponta va rămâne de po…

3 Mafia din MAI, în corzi! Mesajul lui Traian Berbeceanu!

4 ALERTĂ / Firea a băgat Capitala României în faliment? STB a depus garanție la Fisc sediul și parcul de autobuze …

5 Când scapă statul român de porcii plantați de Dragnea în funcții cheie? Citiți și voi ce-a făcut ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia