Fotografii nud cu Madonna la 20 de ani, realizate de fotograful Martin H.M. Schreiber, vor fi expuse la Paris

Un set de fotografii nud cu Madonna, pe când viitoarea regină pop avea doar 20 de ani, vor fi expuse la Paris începând cu 8 decembrie, înainte ca vedeta să concerteze în capitala Franței în cadrul turneului său "Rebel Heart", în datele de 9 și 10 decembrie, conform starpulse.com.

Publicația britanică Daily Mail precizează că Madonna, acum în vârstă de 57 de ani, a pozat pentru fotograful Martin H.M. Schreiber în 1979, pe când își câștiga existența ca model, în cadrul unui atelier de fotografie organizat la Parson's New School din New York sub denumirea "Photographing the Nude".

Această colecție de fotografii ale Madonnei a primit denumirea "Lost Nudes", iar conform publicației britanice, viitoarea regină pop a avut și o scurtă relație amoroasă cu fotograful. Fotografiile au fost publicate și într-unul din numerele din acest an ale revistei Playboy sub titlul "Madonna: Nudes II".

În cursul anului 2013 au fost publicate și niște fotografii realizate în 1977, pe când Madonna avea doar 18 ani. Pe atunci Madonna era elevă la University of Michigan și a fost plătită de fotograful Herman Kulkens cu doar 10 dolari pe oră pentru a-și dezvălui nurii în fața aparatului de fotografiat.

În 1983 fotografiile cu Madonna nud au făcut obiectul unei dispute în justiție între revista Penthouse și fotograful care a dorit să le publice.

Turneul "Rebel Heart" este cel de-al 10-lea turneu internațional susținut de Madonna. În cadrul acestor concerte vedeta își promovează cel de-al 13-lea album de studiou, "Rebel Heart". Noul turneu a început la 9 septembrie cu un concert susținut la Montreal și cuprinde reprezentații în SUA, Europa, Asia și Oceania, urmând să se încheie la 27 martie 2016 cu un concert susținut la Brisbane, în Australia. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

4 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

5 Priviți, s-au dat de gol! / Protestatarii anti-COVID s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude