FUFE pentru VIP-uri/Crudu, Traşcă şi Pamfile, AUDIATE cu MANDAT

FUFE pentru VIP-uri/Crudu, Traşcă şi Pamfile, AUDIATE cu MANDAT

Daniela Crudu, Simona Traşcă şi Mădălina Pamfile au fost aduse cu mandat la Poliţie, într-un dosar de proxenetism, scrie libertatea.ro.

Sex, vedete droguri și excursii - aceasta pare a fi rețeta unei rețele de proxenetism, depistate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Mai multe persoane sunt audiate la Secția 19 Poliție, în aceste momente. Printre ele se numără și Daniela Crudu, Simona Trașcă, Mădălina Pamfile, Denisa Biţă, Rellys Tonu, Diana Gureşoaie şi alte fete cunoscute în lumea mondenă. Peste 50 de fete au fost chemate, în  total, la Poliție.

Polițiștii Secției 19, cei de la Serviciul de Investigații Criminale al Sectorului 5, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări într-un dosar de proxenetism cu prostituate de lux, dar și din lumea show-biz-ului.

Surse judiciare precizează că printre clienți se numără Puiu Popoviciu, Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu, Horia Simu, dar și fiul lui Adriean Videanu, Andrei Valentin.

Tarifele plecau de la 1.000 de euro, iar ”domnii generoși” suportau și cheltuielile excursiilor în străinătate sau le ofereau cadouri prostituatelor de lux.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

2 De citit! Așa ar trebui să gândească și să acționeze noua garnitură de primari!

3 Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Nevastă-sa, Olivia Steer, antivaccinistă convinsă, săptămâna trecută: …

4 Securitatea primise o informație care ar fi putut împiedica fuga Nadiei din țară, dar ofițerul la care a ajun…

5 Sondaj BCS