Gabriel Cotabiţă, RESUSCITAT după ce a fost găsit inconştient într-un hotel. Cântăreţul a fost dus la Spitalul Floreasca

Gabriel Cotabiţă, RESUSCITAT după ce a fost găsit inconştient într-un hotel. Cântăreţul a fost dus la Spitalul Floreasca

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient într-o cameră de la hotelul Hilton, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, după ce a fost resuscitat şi stabilizat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar după ce persoana respectivă a fost resuscitată şi stabilizată a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă (59 de ani) în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”