Gafă la un dineu oferit în Parlamentul malaezian: varianta în engleză a meniului conținea salată de..."foarfece"

Gafă la un dineu oferit în Parlamentul malaezian: varianta în engleză a meniului conținea salată de..."foarfece"

Un meniu pe care scria că invitații vor servi "salată de foarfece" a provocat stânjeneală la un dineu în Parlamentul Malaeziei, subliniind slaba cunoaștere a limbii engleze în această țară, relatează DPA. Unul dintre membrii importanți ai parlamentului și-a cerut scuze miercuri pentru greșeala survenită pe varianta în limba engleză a meniului, în care a fost scrisă greșit o banală "Salată Cezar".

Vicepreședintele Parlamentului, Ronald Kiandee, a subliniat că această greșeală nu ar fi trebuit să aibă loc într-o instituție importantă precum parlamentul.

"Am fost la cină", a scris pe Facebook Kiandee. "Pot confirma că nu au existat foarfece în salată, ci a fost vorba de normala salată Caesar", a completat acesta.

Greșeala survine după ce premierul Najib Razak a format recent un grup de lucru pentru a studia modalitățile de a stopa declinul competențelor în limba engleză în această țară. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…