George Clooney a anunţat că se va căsători cu iubita sa la Veneţia,

George Clooney a anunţat că se va căsători cu iubita sa la Veneţia,

George Clooney se va căsători cu avocata britanică Amal Alamuddin "în câteva săptămâni", iar ceremonia va avea loc la Veneţia, potrivit declaraţiilor făcute, duminică, de actorul american la Florenţa, în Italia, unde a participat la un eveniment caritabil.

Căsătoria lui George Clooney cu iubita sa, Amal Alamuddin, o avocată britanică de origine libaneză, în vârstă de 36 de ani, va avea loc la Veneţia, în câteva săptămâni, potrivit declaraţiilor actorului, şi nu în regiunea Lacului Como, zonă a Italiei preferată de star, aşa cum specula presa americană, potrivit dailymail.co.uk .

"Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia", a declarat Clooney duminică, la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasă marca Alexander McQueen, ea fiind văzută la sediul central al casei de modă, aceeaşi cu care a colaborat Kate Middleton pentru nunta cu prinţul William.

În august, avocata britanică a depus actele necesare pentru obţinerea permisiunii de a se căsători în afara ţării, o procedură cerută de Marea Britanie tuturor cetăţenilor săi care se căsătoresc în străinătate.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney, în vârstă de 53 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Acesta a mai avut relaţii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată "cea mai sexy avocată din Londra" în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...