Gisele Bundchen - cel mai bine plătit fotomodel din lume (Forbes)

Brazilianca Gisele Bundchen conduce și în acest an clasamentul Forbes al celor mai bine plătite fotomodele din lume, grație celor 44 de milioane de dolari pe care i-a câștigat și care i-au asigurat și poziția 56 în topul celor mai puternice personalități de pe glob, scrie ziarul 'Le Libre Belgique'.

Top-modelul care și-a anunțat recent retragerea de pe podiumurile de prezentare a modei și care acumulează în jur de 120.000 de dolari pe zi, domină pentru a noua oară clasamentul Forbes. 

Ea este urmată de Cara Delevingne și Adriana Lima, ambele cu câte nouă milioane de dolari, ultimul loc de pe 'podium' fiind ocupat de Doutzen Kroes, unul din îngerii de la Victoria's Secret, care a realizat 7,5 milioane de dolari.

Poziția a patra a revenit Nataliei Vodianova, cu șapte milioane de dolari, iar locul al cincilea este împărțit de Miranda Kerr și Joan Smalls, care au încasat fiecare câte 5,5 milioane de dolari.

Lara Stone, Candice Swanepoel, Karlie Kloss și Alessandra Ambrosio se situează pe poziția a șasea, cu câte 5 milioane de dolari, fiind urmate de un grup alcătuit din Kate Moss, Caroline Murphy, Liu Wen și Daria Werbowy, care au acumulat câte 4,5 milioane de dolari. Cu câștiguri de 4 milioane de dolari, Kendall Jenner, ocupă locul opt, iar pe poziția a noua apar Hilary Roda, Kate Upton, Jourdan Dunn, Anja Rubik și Edita Vilkeviciute, care și-au adăugat în conturi câte 3,5 milioane de dolari. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică