Grigore Leșe susține concertul "Tradiție, Istorie, Rost", pe 30 noiembrie, la Sala Palatului

Grigore Leșe susține concertul "Tradiție, Istorie, Rost", pe 30 noiembrie, la Sala Palatului

Interpretul Grigore Leșe va susține concertul "Tradiție, Istorie, Rost" pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, la Sala Palatului, începând cu ora 19,30, informează un comunicat al organizatorilor, transmis miercuri AGERPRES.

Foto: (c) Mircea ROȘCA / AGERPRES ARHIVĂ

Alături de Grigore Leșe vor urca pe scenă aromânii fârșeroți din Cogealac, cu care artistul a cântat în Catedrala Saint-Sulpice din Paris, dar și Taraful lui Firuță din Islaz, Teleorman, Taraful din Băbiciu, Olt, Grupul Iza, Maramureșul Voievodal, oameni din Idicelul de Pădure, Mureș și Fanfara Țărănească din Saelele, Teleorman.

Concertul face parte din proiectul național cultural "Artă Contra Drog" 2014, inițiat de CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film "Dracula".

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, bilet.ro. Prețul unui bilet în funcție de categorie este: 150 de lei — categoria I, 100 de lei — categoria a II-a, 60 de lei — categoria a III-a.

AGERPRES/(AS — autor: Oana Ghiță, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria