Horoscop complet joi, 7 august

Horoscop complet joi, 7 august

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 7 august

Berbecii au parte de una dintre cele mai bune zile din luna august. Mai ales ca se bucura de castiguri substantiale, care nu tin de locul de munca. Astrele sunt favorabile castigurilor la jocurile de nororc, asa ca puteti sa va incercati sansele la LOTO.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 7 august

Taurii fac ce fac si se trezesc cu surprize imense din partea celor dragi. Nu este vorba doar de persoana iubita ci si de persoane apropiate sau din familie care decid ca este cazul sa le ofere tot sprijinul necesar. Mai ales ca numai ce au iesit dintr-o perioada destul de dificila.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 7 august

Gemenii au parte de multe avantaje pe plan sentimental. Vor avea surpriza ca un fost iubit sau o fosta iubita sa se intoarca la ei, iar acest lucru ii va bucura nespus de mult. Este important insa sa nu neglijeze planul profesional, in ciuda faptului ca sefii le sunt foarte apropiati si sunt prietenosi in aceasta perioada.

RAC – horoscopul zilei de joi, 7 august

Racii au noroc mare la bani azi. Vor primi fonduri suplimentare atat de la munca, unde le vor fi recunoscute meritele, cat si de la rude care vor simti nevoia sa acorde ajutor financiar, avand in vedere perioada destul de grea din care tocmai ati iesit.

Restul zodiilor pe Lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…