Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna septembrie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna septembrie, în funcţie de zodia ta

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Venus, planeta iubirii, se afla în semnul tău în luna septembrie. Iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că Soarele va fi acolo până aproape de finalul lunii, se poate spune că astrele sunt de partea ta! Puterea ta de seducţie este la cote înalte, iar dacă eşti singură, pregăteşte-te să nu mai fii! Eşti ca un adevărat magnet pentru persoanele de sex opus. În viaţa de cuplu oferi multă afecţiune, iar armonia şi înţelegerea vor fi cât se poate de naturale între tine şi persoana dragă.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta amoroasă va fi marcată de discreţie, secrete sau schimbări subtile în luna septembrie. Venus, planeta iubirii, se află pentru tine în casa a XII-a, casa Sacrificiilor şi a Izolării. Ţii totul departe de ochii şi urechile celo indiscreţi, iar acest lucru te-ar putea ajuta să înţelegi mai bine încotro se îndreaptă relaţia ta. În a doua jumătate a luniivei avea parte de mai mult dinamism în plan sentimental.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te simţi foarte bine în compania persoanei iubite în luna septembrie. Vă distraţi de minune împreună, iar activităţile în care sunt implicaţi şi prietenii vostri sunt şi mai plăcute. Astfel de perioade sunt excelente pentru consolidarea relaţiei. Dacă eşti singură, tot grupul tău de prieteni ar putea să contribuie cumva la descoperirea unui potenţial partener.

 

Restul zodiilor pe Eva.ro.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

4 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri

5 „Acolo sunt mulți rechini cu diverse interese” / Noi dezvăluiri din interiorul Ministerului Sănătății