Horoscop octombrie 2015: bani, sănătate şi dragoste

Horoscop octombrie 2015: bani, sănătate şi dragoste

Luna octombrie este o lună a schimbărilor. Nu trebuie să te agite foarte tare acest lucru, dar ar fi bine să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău.

Berbec

Luna octombrie şi temperatura scăzută nu îţi fac prea bine. Starea ta de sănătate ar putea fi influenţată de acest lucru. Nu ar strica o vizită la medic, măcar preventiv.

Cum stai cu dragostea?

Sentimentele tale nu sunt foarte clare în luna octombrie. Te simţi neglijată, dar, în acelaşi timp, în momentul în care primeşti atenţie simţi că te sufoci. Încearcă să îţi temperezi comportamentul. Nu alunga persoana dragă de lângă tine. Rişti să plece definitiv.

Cum stai cu banii?

Se simte o oarecare creştere la bugetul tău. Chiar şi aşa, nu cheltui prea mulţi bani. În curând o să apară cheltuieli neprevăzute şi ai nevoie de toate economiile posibile.

Taur

Nu e momentul pentru decizii pripite. Indiferent de cât de mult îţi doreşti un lucru, indiferent de domeniu, cere părerea unei persoane apropiate înainte de a acţiona.

Horoscopul lunii octombrie complet il gasiti pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina