HOROSCOP: Top 5 cele mai zgârcite zodii

HOROSCOP: Top 5 cele mai zgârcite zodii

Dacă erai curioasă care sunt cele mai zgârcite native ai zodiacului, iată un top realizat de yve.ro care te va ajuta să îți dai seama de acest lucru. Citește următoarele rânduri și vezi ce le face pe aceste persoane să își dorească atât de mult să agonisească!

TAUR

Deținătorul primului loc din cadrul acestui top îl ocupă, bineînțeles, nativul din zodia taur. Nu doar că persoanelor născute în această zodie nu le place să își cheltuiască banii, dar nici nu se arată dispuși să își ajute apropiații în problemele bănești. Taurului îi place să strângă sume cât mai mari, pe care însă nu le folosește pentru a-și achiziționa ceva, ci pentru a le avea ca rezervă pentru “zilele negre”. De asemenea, pentru nativii acestei zodii, stabilitatea financiară este un punct foarte important.

Rac

Asemenea taurilor, nici răcii nu fac cu ușurință împrumuturi și nu le place să cheltuiască sume mari, nici măcar atunci când este în joc propria persoană. Pe lângă acest fapt, racii sunt și foarte materialiști și nu acceptă orice propunere, atunci când li se face o ofertă salarială. Le place să agonisească, însă nu reușesc să investească sumele strânse cu cap, ci le cheltuiesc, de obicei, cumpărând obiecte reduse ca preț, dar fără o anumită necesitate.

Citeste tot articolul pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

4 Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului