HOROSCOP: Top 5 cele mai zgârcite zodii

Dacă erai curioasă care sunt cele mai zgârcite native ai zodiacului, iată un top realizat de yve.ro care te va ajuta să îți dai seama de acest lucru. Citește următoarele rânduri și vezi ce le face pe aceste persoane să își dorească atât de mult să agonisească!

TAUR

Deținătorul primului loc din cadrul acestui top îl ocupă, bineînțeles, nativul din zodia taur. Nu doar că persoanelor născute în această zodie nu le place să își cheltuiască banii, dar nici nu se arată dispuși să își ajute apropiații în problemele bănești. Taurului îi place să strângă sume cât mai mari, pe care însă nu le folosește pentru a-și achiziționa ceva, ci pentru a le avea ca rezervă pentru “zilele negre”. De asemenea, pentru nativii acestei zodii, stabilitatea financiară este un punct foarte important.

Rac

Asemenea taurilor, nici răcii nu fac cu ușurință împrumuturi și nu le place să cheltuiască sume mari, nici măcar atunci când este în joc propria persoană. Pe lângă acest fapt, racii sunt și foarte materialiști și nu acceptă orice propunere, atunci când li se face o ofertă salarială. Le place să agonisească, însă nu reușesc să investească sumele strânse cu cap, ci le cheltuiesc, de obicei, cumpărând obiecte reduse ca preț, dar fără o anumită necesitate.

Citeste tot articolul pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

2 VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți” / Dezvăluiri incredibile des…

3 Marius Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare

4 Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD …

5 VIDEO Armata chineză difuzează un filmuleţ în care prezintă simularea unui atac asupra unei bazei americane