Horoscop: Top 5 zodii care au șanse să câștige la loto în luna mai 2015

Horoscop: Top 5 zodii care au șanse să câștige la loto în luna mai 2015

Visezi la mașina aceea roșie pe care ai văzut-o la televizor? Sau poate vrei să-ți deschizi o mică afacere. Acesta este momentul prielnic.

Săgetători

Principalul motiv pentru care până acum nu ați câștigat la Lotto, este pentru că nu v-ați cumpărat un bilet. Sunteți stăpâniți de planetă Jupiter, iar asta va oferă mari avantaje. Norocul va surâde în luna mai și vă veți bucura de câștiguri, chiar și în cadrul Loteriei. Numerele care sunt destinate dumneavoastră luna această sunt: 3, 4, 12, 21, 30, 42.

Capricorni

Cei care s-au născut sub semnul acestei zodii sunt oameni care cunosc valoarea banului. Dar pentru a acumula și mai mulți bani, luna mai este un moment prielnic . Nu vă place să acumulați bani fără a munci, dar a pune un bilet la loterie va poate schimba viața. Numerele care va pot aduce noroc sunt: 3, 13, 16, 30, 35, 39. Vezi si celelalte zodii care au sanse sa castige la loto pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…