Horoscop vineri, 4 aprilie si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop vineri, 4 aprilie si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 4 aprilie si pentru weekend

Berbecii vor avea o zi de vineri satisfacatoare pe toate planurile, insa financiar vor avea cele mai mari bucurii. In mod neasteptat, vor primi bani la care nu se asteptau, ceea ce-i va face sa se bucure de un weekend de pomina. Astfel, vor incepe sa petreaca de vineri seara si o vor tine tot asa pana sambata dimineata. Atentie insa la excese, avand in vedere ca organismul vostru nu suporta foarte bine venirea primaverii.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 4 aprilie si pentru weekend

Taurii se bucura de un sfarsit de saptamana foarte romantic, avand in vedere ca persoana iubita are cateva surprize ascunse pentru nativii acestei zodii. Astfel, se prevede un weekend romantic, eventual cu iesiri in aer liber si plimbari lungi sub soare. O noapte pasionala se anunta sambata spre duminica, iar duminica va veti bucura de o zi foarte relaxanta.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 4 aprilie si pentru weekend

Gemenii sunt foarte favorizati la capitolul financiar vineri. In sfarsit vor culege roadele muncii depuse in ultima vreme, iar acest lucru ii va face sa se simta foarte multumiti de ei insisi. Chiar daca oboseala isi spune cuvantul si vor fi nevoiti sa lucreze si in weekend, este important sa mentina o atitudine pozitiva si sa nu se mai planga. Pana la urma, tot ceea ce realizeaza ii multumeste la maxim.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...