Horoscopul îi arată semne rele lui Ponta

Horoscopul îi arată semne rele lui Ponta

Astrele i-au rezervat o zi de marţi cu semne rele lui Victor Ponta, mincinosul fiind născut sub semnul zodiacal Fecioară.

"Sunteți iritat și nu reușiți să vă stăpâniți nervozitatea din cauza unei vești neplăcute pe care o primiți de la persoana iubită. Riscați să provocați dispute verbale cu cei din jur. Temperați-vă atitudinea agresivă față de prieteni și familie! În caz contrar, veți avea de pierdut", este horoscopul de marți, 29 iulie, pentru zodia Fecioară, scrie Vocea Transilvaniei.

"Probabil că a avea încredere necondiționată în oricine, astăzi, nu este de bun augur. A-ți face planuri de viitor fără a te baza pe ceva concret, iar nu este o soluție plauzibilă. Te simți vulnerabil, se pare, iar stările oscilante și toanele de moment nu îți lipsesc. Nu este o zi în care să iei lucrurile prea în serios", mai arată și site-ul Incomemagazine.ro.

Nici horoscopul postat de România TV nu vine cu vești mai bune: "Doar indiferența te-ar putea scăpa azi de o situație neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga așadar în nicio acțiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu ești pregătit să faci față unei surprize care ar putea strica și mai rău. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât șansele de a nu fi atins de efecte negative crește, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet".

Horoscopul anual nu-i dă veşti bune lui Ponta

Începând din august 2014, Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, nu mai are aceeaşi acţiune încurajatoare şi protectoare. Sunt posibile unele dezamăgiri, mai ales in august şi noiembrie-decembrie 2014. http://www.horoscop20.ro/horoscop-2014/fecioara.php

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?