India: Un hoț a fost forțat să mănânce banane pentru a restitui un lanț de aur

India: Un hoț a fost forțat să mănânce banane pentru a restitui un lanț de aur

Poliția indiană a folosit o nouă tehnică pentru a recupera un lanț de aur, forțându-l pe hoțul care îl înghițise în timp ce era urmărit de poliție să consume 40 de banane, relatează AFP. Bărbatul a negat că smuls săptămâna trecută un lanț purtat de o femeie pe o stradă din Bombay, însă radiografia realizată la spital a dovedit contrariul.

O clismă nu a avut inițial succes. Ulterior, medicii au sugerat o operație, însă poliția a declarat că procedura ar fi prea costisitoare și a optat pentru ingerarea forțată de banane.

"A trebuit să mănânce 40 de banane în ziua respectivă", a declarat luni un responsabil de rang înalt al poliției din Bombay, Shankar Dhanavade, pentru AFP.

"Lanțul a fost în cele din urmă găsit. L-am obligat să-l spele și să-l dezinfecteze", a adăugat polițistul.

Bărbatul de 28 de ani a apărut în fața instanței vineri și este încă în stare de arest, a indicat Dhanavade.

Potrivit presei, recurgerea la această metodă nu este o premieră. În luna iulie, un hoț a fost nevoit să consume un amestec de 24 de banane și mai mulți de litri de lapte pe post de laxativ, a indicat Hindustan Times.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...