Infirmiera americană care a contractat Ebola apare într-un videoclip

Infirmiera americană care a contractat Ebola apare într-un videoclip

Asistenta medicală care a contractat virusul Ebola în SUA, Nina Pham, apare zâmbitoare și având aerul lucid, într-o înregistrare video difuzată joi, informează vineri AFP.

Videoclipul de 56 de secunde a fost înregistrat la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas și prezintă o discuție scurtă dintre Nina Pham și medicul său curant. Pham a fost transferată joi la un spital specializat din Maryland în apropiere de Washington.

"Veniți toți la Maryland", glumește Nina în videoclip. Înregistrarea a fost postată pe YouTube și a fost realizată de medicul său curant. În imagini apare și o infirmieră purtând mască și echipament de protecție.

"Vă iubesc", spune Nina personalului care s-a prezentat voluntar pentru a o îngriji, ștergându-și lacrimile. Potrivit spitalului, Nina Pham a fost de acord să fie publicat videoclipul.

Asistenta medicală este cea care l-a îngrijit pe Thomas Eric Duncan, liberianul care a fost primul pacient diagnosticat cu Ebola în SUA la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas. El a murit de Ebola la 8 octombrie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina