Inna, pe coperta ediţiei din ianuarie a revistei FHM din Spania - FOTO

Inna, pe coperta ediţiei din ianuarie a revistei FHM din Spania - FOTO

Cântăreaţa Inna a acordat un interviu şi a participat la o şedinţă foto pentru ediţia din ianuarie a revistei FHM din Spania, artista română apărând pentru prima dată pe coperta acestei publicaţii.

"După un an plin de reuşite în Spania, cu două single-uri în topuri («Cola Song» şi «Good Time»), prezentă la cele mai mari emisiuni TV şi radio şi evenimente din ţară, fanii spanioli se pot bucura de o şedinţa foto şi un interviu acordat de Inna revistei FHM", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Titlul de pe coperta FHM, ediţia spaniolă, anunţă că Inna este "noul superstar al muzicii dance".

Fotografia de pe copertă a fost făcută de Gabriel Hirit, iar pozele din interiorul revistei au fost realizate de Tibi Clenci şi Edward Aninaru.

Artista a participat recent, în Madrid, la evenimentul 40 Principales, alături de cei de la One Direction, The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab şi Wisin, precum şi de artişti locali din Spania, unde a promovat cel mai nou single lansat, "Diggy Down", care a acumulat 5 milioane de vizualizari pe contul Innei de pe site-ul YouTube.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută drept Inna, a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, "Hot", piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia. Ulterior, piesele sale au cucerit topurile muzicale din întreaga lume, iar artista a început să colaboreze cu muzicieni internaţionali.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...