Înregistrări ale orchestrei armatei germane, pe lista celor mai vândute discuri

Înregistrări ale orchestrei armatei germane, pe lista celor mai vândute discuri

Înregistrări ale orchestrei armatei germane au intrat pe lista celor mai vândute discuri din Germania și din unele țări nordice în urma colaborării orchestrei cu un cunoscut grup local de heavy metal, relatează EFE. Ediția discografică a concertului de la Tuttlingen (sud-vestul Germaniei) susținut de grupul U.D.O., al cunoscutului vocalist Udo Dirkschneider, și de orchestra marinei militare a ocupat locul 31 pe lista celor mai vândute discuri din Germania.

'Navy Metal Night' (DVD și dublu CD) s-a situat, în versiunea sa audiovizuală, pe primul loc pe listele de vânzări din Suedia și pe locul secund în Finlanda.

Acest succes a determinat părțile să-și continue colaborarea, cum s-a văzut la ultima ediție a Wacken Open Air (W.O.A), cel mai mare festival de heavy metal din lume, care a avut loc acum două săptămâni.

Fondurile obținute prin aparițiile discografice sunt destinate instituției militare care îi sprijină pe copiii soldaților răniți în misiuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”