Instagram a devansat Twitter cu 300 de milioane de utilizatori

Instagram, aplicația foto a Facebook, a anunțat miercuri că a ajuns la 300 de milioane de utilizatori lunar, ceea ce înseamnă că a devansat rețeaua Twitter, care la finele lunii septembrie avea 284 milioane utilizatori, transmite AFP.

Facebook, proprietarul Instagram, susține că are zilnic 864 milioane utilizatori activi, ceea ce o face cea mai mare rețea socială din lume.

'În ultimii patru ani, ceea ce a început ca doi prieteni, cu un vis, a devenit o comunitate mondială care schimbă peste 70 de milioane de fotografi și fișiere video în fiecare zi', a declarat directorul Instagram, Kevin Systrom. Acesta a precizat că în zilele următoare Instagram va introduce o serie de etichete verificate, care vor garanta autenticitatea conturilor celebrităților, atleților și mărcilor. În acest fel, conturile identificate ca fiind false vor putea fi șterse definitiv.

În 2012, Instagram a fost cumpărată de rețeaua de socializare Facebook pentru un preț inițial de un miliard de dolari, care a fost redus ulterior la 715 milioane de dolari, deoarece Facebook a plătit o parte din preț cu acțiuni proprii, a căror valoare a scăzut între timp. Prețul plătit atunci de Facebook a fost considerat prea mare, însă între timp creșterea Instagram s-a accelerat, având în vedere că în luna martie a acestui an a depășit pragul de 200 de milioane de utilizatori, iar Facebook a început să profite de divizia sa prin plasarea de mesaje publicitare.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

4 O mare porcărie! Procurorul general Gabriela Scutea a dat vot nul la votul pentru desființarea Secției Specia…

5 VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

recomandări

Te ia DNA: Sorin Tilihoi

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima