Japonia: 2.000 de bilete loto găsite într-un lift, donație din partea unui binefăcător

Japonia: 2.000 de bilete loto găsite într-un lift, donație din partea unui binefăcător

Două mii de bilete pentru tragerea loto de Revelion din Japonia au fost găsite într-un ascensor de o persoană în vârstă care le-a încredințat poliției, a informat marți aceasta din urmă, precizând că este vorba despre o donație anonimă pentru agricultorii afectați de condițiile meteorologice dezastruoase, relatează AFP. Biletele, cu o valoare de cumpărare de 600.000 yeni, au fost găsite într-un ascensor din parcarea Primăriei orașului Tochigi și erau însoțite de două mesaje adresate primăriei și primarului.

Donatorul anonim exprima rugămintea ca banii să fie folosiți pentru agricultorii care au avut de suferit în urma ploilor puternice, potrivit poliției.

"Înțelegem că această persoană se referă la precipitațiile diluviene din vara aceasta care au cauzat multe pierderi în agricultură", a explicat, pentru AFP, un funcționar al forțelor de ordine.

Tragerea loto va avea loc joi, 31 decembrie, dar cele 2.000 de bilete vor fi păstrate de poliție timp de cinci luni. Dacă nu vor fi revendicate de nimeni, biletele vor fi date prefecturii Tochigi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”