Jeff Goldblum va deveni tată pentru prima dată la vârsta de 62 de ani

Jeff Goldblum va deveni tată pentru prima dată la vârsta de 62 de ani

Actorul american Jeff Goldblum, în vârstă de 62 de ani, va deveni tată pentru prima dată, întrucât soţia sa, Emilie Livingston, este însărcinată şi va naşte un băieţel în 2015, informează site-ul revistei People.

Primul copil al starului american va fi un băieţel, a dezvăluit actorul, vineri seară, în emisiunea de televiziune "The Late Show with David Letterman".

Starul filmului "Jurassic Park" şi iubita lui, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, ce a avut loc la hotelul Chateau Marmont din Los Angeles, în noiembrie 2014.

"E însărcinată în trei luni. Mi-a spus că vom avea un copil cu o zi înainte să ne căsătorim. Va fi un băieţel. De fapt, i-am ales deja numele. Se va numi Elliott Charlie", a dezvăluit Jeff Goldblum.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie pentru starul filmului "Ziua independenţei". Jeff Goldblum a fost căsătorit cu Patricia Gaul, în perioada 1980 - 1986, şi cu Geena Davis, în perioada 1987 - 1990.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…