Jennifer Lopez, extrem de sexi și fericită la petrecerea sa într-un club din New York

Jennifer Lopez, extrem de sexi și fericită la petrecerea sa într-un club din New York

Cântăreața și actrița Jennifer Lopez a atras toate privirile cu ținuta sa extrem de sexi la petrecerea organizată sâmbătă seară într-un club din New York cu prilejul aniversării zilei de naștere, scrie UPI.com.

Lopez, care a împlinit 46 de ani la 24 iulie, a venit însoțită de prietenul său Casper Smart la clubul 1OAK, din cartierul newyorkez Southampton, într-o rochie neagră Bao Tranchi, mulată pe corp și extrem de decupată.

'A dansat toată noaptea și arăta extraordinar', a declarat o sursă apropiată vedetei pentru revista US Weekly, adăugând că prietenul său a stat alături de ea întreaga noaptea.

Look-ul extraordinar și buna dispoziție a sărbătoritei au atras complimente din partea vedetei de 'reality-show' Kim Kardashian, care nu a putut ajunge la petrecere, dar a felicitat-o pe Twitter pe Jennifer Lopez pentru cât de bine arată.

Jennifer Lopez i-a avut alături printre alții, și pe cei doi prieteni apropiați ai săi Thalia și Fat Joe, amândoi postând mesaje de felicitare și complimente pe rețelele de socializare pentru Lopez. În iunie 2014, Jennifer Lopez a lansat cel de-al 8-lea album de studio al său, A.K.A. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…