Jessica Alba - copertă pentru Forbes după înființarea unei companii de succes

Jessica Alba - copertă pentru Forbes după înființarea unei companii de succes

Actrița americană Jessica Alba, cunoscută din filme precum "Fantastic 4", este cofondatoare a firmei "The Honest Company", estimată la un miliard de dolari și specializată în vânzarea de scutece, pături și produse de curățenie prietenoase cu mediul înconjurător, relatează revista spaniolă ABC.

Jessica Alba, actrița din filmele de aventuri și fata sexy din revistele pentru bărbați, a cofondat în 2011 firma The Honest Company împreună cu Sean Kane și Christopher Gavigan.

Compania se axează pe articole pentru bebeluși și produse de curățenie, care nu au componente toxice și nu afectează mediul înconjurător.

Această companie estimată la un miliard de dolari a făcut ca averea lui Jessica Alba, în vârstă de numai 34 de ani, să crească la 200 de milioane de dolari. Fapt ce a propulsat-o pe coperta revistei Forbes din iunie, care a calificat-o drept "femeia cu cea mai mare avere realizată prin propriile forțe".

"Ediția noastră din iunie aruncă o privire asupra modului cum vedeta de cinema Jessica Alba a devenit un magnat al afacerilor, creând o companie de 1 miliard de dolari, care aduce liniște părinților", scrie Forbes pe contul său de Instagram. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”