Jessica Alba - copertă pentru Forbes după înființarea unei companii de succes

Jessica Alba - copertă pentru Forbes după înființarea unei companii de succes

Actrița americană Jessica Alba, cunoscută din filme precum "Fantastic 4", este cofondatoare a firmei "The Honest Company", estimată la un miliard de dolari și specializată în vânzarea de scutece, pături și produse de curățenie prietenoase cu mediul înconjurător, relatează revista spaniolă ABC.

Jessica Alba, actrița din filmele de aventuri și fata sexy din revistele pentru bărbați, a cofondat în 2011 firma The Honest Company împreună cu Sean Kane și Christopher Gavigan.

Compania se axează pe articole pentru bebeluși și produse de curățenie, care nu au componente toxice și nu afectează mediul înconjurător.

Această companie estimată la un miliard de dolari a făcut ca averea lui Jessica Alba, în vârstă de numai 34 de ani, să crească la 200 de milioane de dolari. Fapt ce a propulsat-o pe coperta revistei Forbes din iunie, care a calificat-o drept "femeia cu cea mai mare avere realizată prin propriile forțe".

"Ediția noastră din iunie aruncă o privire asupra modului cum vedeta de cinema Jessica Alba a devenit un magnat al afacerilor, creând o companie de 1 miliard de dolari, care aduce liniște părinților", scrie Forbes pe contul său de Instagram. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

3 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

4 Foarte interesante amănunte!

5 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO